Joel Sartore, έχει φωτογραφίσει 5.000 είδη ζώων και συνεχίζει


Joel Sartore, έχει φωτογραφίσει 5.000 είδη ζώων και συνεχίζει

Σκοπός του είναι να φωτογραφίσει 12.000 είδη ζώων που βρίσκονται σε αιχμαλωσία από τον άνθρωπο, πριν αυτά εξαφανιστούν.

Και αν νομίζετε ότι το να φωτογραφίζετε το κατοικίδιο ζώο σας είναι δύσκολο τότε φανταστείτε όταν μιλάμε για ζώα που δεν είναι ακριβώς εξημερωμένα. Μέχρι σήμερα ο Joel έχει φωτογραφίσει 5.000 είδη ζώων.

Θυμηθείτε το υπέροχο video στο οποίο ο Joel μας περιγράφει τη ζωή του ως φωτογράφος του National Geographic (μέχρι τότε είχε φωτογραφίσει 2.500 είδη ζώων) και το video στα πλαίσια του TEDxMidwest, στο οποίο μας μιλάει για τις φωτογραφικές αποστολές του και για την προσπάθεια του να στρέψει την προσοχή του παγκόσμιου κοινού στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω του project “Photo Arc”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Joel Sartore Nature Photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!