Pixels.com, πουλήστε όσο θέλετε τις εικόνες σας παρέχοντας την άδεια που θέλετε


Pixels.com, πουλήστε όσο θέλετε τις εικόνες σας παρέχοντας την άδεια που θέλετε

Αυτό από την μία οφείλεται στο ότι δεν έχουν καθόλου έλεγχο στο ποια τιμή θα πωληθεί κάθε εικόνα τους και από την άλλη στο γεγονός ότι το ποσοστό που κερδίζουν από κάθε πώληση είναι πολύ μικρό. Επιπλέον συχνά δεν έχουν έλεγχο και στην άδεια χρήσης που δίνεται με κάθε εικόνα τους.

Το τοπίο έρχεται να αλλάξει η ιστοσελίδα pixels.com η οποία δίνει τον έλεγχο των πωλήσεων στους φωτογράφους. Κάθε φωτογράφος μπορεί να αποφασίσει σε ποια τιμή θα πωλείται κάθε εικόνα του και τι άδεια χρήσης μπορεί να έχει ο αγοραστής, ενώ ο φωτογράφος μπορεί να δημιουργήσει την δική του άδεια χρήσης με τους δικούς του όρους. Η pixels.com απλά τοποθετεί στην τελική τιμή που αποφασίζει ο φωτογράφος ένα καπέλο 30%.

H pixels.com είναι δημιουργία της ιστοσελίδας fineartamerica.com, η οποία είναι αρκετό καιρό στον χώρο της πώλησης έργων τέχνης και φιλοξενεί αρκετούς καλλιτέχνες, ανάμεσα τους και φωτογράφους, με περίπου 10 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με την pixels.com πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo bank Pixels

Πηγή:

dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!