Ιερέας διώχνει τους φωτογράφους από γάμο (video)


Ιερέας διώχνει τους φωτογράφους από γάμο (video)

Το γύρο του ίντερνετ κάνει video ενός ιερέα που σταματάει τελετή γάμου για να ζητήσει από τον φωτογράφο να αποχωρήσει.
Στο video που ακολουθεί ο ιερέας ενώ μιλάει προς το ζευγάρι και όσους βρίσκονται στο γάμο, ξαφνικά σταματάει, γυρίζει προς τον φωτογράφο και ευγενικά του ζητάει να φύγει, λέγοντας ότι ο γάμος δεν γίνεται για τις φωτογραφίες αλλά για το θεό. Μάλιστα απειλεί τον φωτογράφο ότι αν δεν φύγει θα σταματήσει την τελετή.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ενόχλησε τον ιερέα (ίσως κάτι που έκανε ο φωτογράφος) αλλά η στιγμή είναι αρκετά άβολη και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε και από τις αντιδράσεις του ζευγαριού.
Ως φωτογράφοι που πολλές φορές καλούμαστε να καλύψουμε θρησκευτικές τελετές σε ιερούς χώρους ή όχι, πρέπει πάντα να είμαστε πολύ διακριτικοί και να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας. Δεν θα θέλαμε να μας συμβεί κάτι ανάλογο, έτσι δεν είναι;

Αν έχετε κάποια αντίστοιχη ιστορία μπορείτε να την μοιραστείτε μαζί μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!