Διέρρευσαν οι φωτογραφίες της υποβρύχιας Ricoh WG-70!


Διέρρευσαν οι φωτογραφίες της υποβρύχιας Ricoh WG-70!

Η Ricoh φαίνεται ότι θα ανακοινώσει σύντομα τη νέα της υποβρύχια κάμερα στη σειρά Ricoh WG.

Η Nokishita δημοσίευσε σήμερα τις δύο φωτογραφίες της Ricoh WG-70 που λογικά θα δούμε να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες και η οποία δεν φαίνεται να έχει καμία διαφορά!

Η νέα μηχανή θα αντικαταστήσει την Ricoh WG-60, η οποία μπορεί να καταδυθεί κάτω από την επιφάνεια του νερού στα 14 μέτρα, για μέχρι 2 ώρες, αντέχει πτώσεις από 1.6 μέτρα, πάτημα 100 κιλών και μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες μέχρι -10°C.

Έχει ανάλυση 16 megapixels, φακό 28-140mm (5x οπτικό ζουμ), βγάζει Full HD video (1920 x 1080), H.264, 16:9, στα 30fps.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Ricoh Ricoh WG-70

Πηγή:

Nokishita
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.