Νέα arms extension για action cameras και compact μηχανές από τη Rollei


Νέα arms extension για action cameras και compact μηχανές  από τη Rollei

Η Rollei ανακοίνωσε δύο νέα τηλεσκοπικά arms extension για action cameras και compact μηχανές. Με βίδα 1/4“ κατάλληλη για οποιαδήποτε μηχανή ή videocamera (για τη GoPro χρειάζεται ο ειδικός προσαρμογέας της GoPro) τα δύο νέα arms extension είναι ιδανικά για να αυτοφωτογραφίζεστε ή να τραβάτε video τον εαυτό σας.
Τα δύο μοντέλα είναι το Rollei Arm Extension S, με βάρος μόλις 95 γραμμάρια και μήκος από 20 μέχρι 50,5 εκατοστά και το Rollei Arm Extension L, με βάρος 125 γραμμάρια και μήκος από 30 μέχρι 95 εκατοστά. Κατασκευασμένα από μέταλλο με κεφαλή από αλουμίνιο μπορούν να σηκώσουν βάρος μέχρι 500 γραμμάρια, ενώ έχουν και ειδικό κορδόνι στη βάση τους για ασφαλή κράτημα.
Τα Rollei Arm Extension S 505 και Rollei Arm Extension S 505 θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο, μπλε, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα προς 40 και 50 ευρώ αντίστοιχα.
Η επίσημη ανακοίνωση εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Rollei
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!