Rubinar: 4 νέοι κατοπτρικοί φακοί από την Ρωσία στα 300, 500 και 1000mm!

Έχουμε 4 νέους φακούς Rubinar, οι οποίοι βγαίνουν από το ρωσικό εργοστάσιο LZOS (Lytkarino Optical Glass Plant) και οι οποίοι είναι κατοπρικοί.
Οι νέοι φακοί είναι για mirrorless κάμερες και πρόκειται για νέες εκδόσεις των φακών που ήδη υπήρχαν στην αγορά.
Πρόκειται για τους MC Rubinar 10/1000mm Macro, MC Rubinar 8/500mm Macro, MC Rubinar 5.6 / 500mm Macro και MC Rubinar 4.5 / 300mm Macro.

Τα σώματα των νέων φακών είναι μεταλλικά, ενώ οι διαστάσεις τους είναι μικρές.
Οι νέοι φακοί ως κατοπτρικοί είναι κατάλληλοι για αστροφωτογραφία. Δείγματα του 300άρη με το ιδιαίτερο bokeh που έχουν οι κατοπτρικοί φακοί θα δείτε εδώ.
Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τους φακούς, την τιμή ή την διαθεσιμότητα τους.
Στο ebay υπάρχουν ήδη μερικοί Rubinar φακοί με mount M42 (βιδωτοί) σε διάφορες τιμές.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!
Δες την εβδομαδιαία μας φωτογραφική εκπομπή Angle of View στο YouTube ή άκουσε την ως Podcast σε Spotify, Google ή Apple!
Πριν φύγετε δείτε
- Το Facebook θα πληρώσει 650 εκατομμύρια δολάρια λόγω του Photo Tagging
- O νέος fisheye φακός 7artisans 7.5mm f/2.8 II με κάδρο 190 μοιρών έχει τιμή από 129 λίρες!
- BenQ SW271C: Νέα 4K οθόνη 27″ για φωτογράφους και βιντεογράφους με τιμή 1.600 δολάρια!
- Η Tokina συμμάχησε με την ZEISS και θα αναλάβει τις πωλήσεις και το service της στην Ιαπωνία
- Η Sony θα παρουσιάσει νέο σύστημα ασύρματου μικροφώνου!
- Gitzo Légende: Διαθέσιμο το τριπόδι και η τσάντα για προ-παραγγελίες μέσω Idiegogo!