Η Samsung ανακοίνωσε κάμερα 13 megapixels με οπτικό σταθεροποιητή


Η Samsung  ανακοίνωσε κάμερα 13 megapixels με οπτικό σταθεροποιητή

Μετά την νέα τεχνολογία αισθητήρων εικόνας ISOCELL , η Samsung ανακοίνωσε και την ανάπτυξη μίας νέας κάμερας με ανάλυση 13 megapixels, εξοπλισμένη με οπτικό σταθεροποιητή.
Η νέα κάμερα, η οποία έχει διαστάσεις 10.5×10.5×5.9㎜, προορίζεται για χρήση σε smartphones και με τον οπτικό της σταθεροποιητή υπόσχεται διορθώσεις μέχρι 1.5 μοίρα (καλύτερη απόδοση από τον σταθεροποιητή της HTC που πιάνει την 1 μοίρα). Θα μπορεί να καταγράψει video Full HD, ενώ η κορεατική εταιρεία υποστηρίζει ότι θα έχει 8 φορές καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Αναμένουμε να δούμε τις νέες τεχνολογίες της Samsung στα νέα smartphone της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Samsung
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!