Η Samsung θα παρουσιάσει νέους αισθητήρες εικόνας για mirrorless και smartphones μέσα στο 2014-2015


Η Samsung θα παρουσιάσει νέους αισθητήρες εικόνας για mirrorless και smartphones μέσα στο 2014-2015

Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά αισθητήρων εικόνας της για mirrorless μηχανές και για smartphones μέσα στην περίοδο 2014-2015.
Στην αναλυτική παρουσίαση που παρουσιάστηκε στην Samsung Analyst Day 2013 και μπορείτε να βρείτε εδώ, ο πρόεδρος και General Manager του τμήματος System LSI Samsung Electronics περιέλαβε μία σελίδα στην οποία φαίνεται ότι οι νέοι αισθητήρες θα έρθουν τον επόμενο χρόνο ή το 2015.
Εκτός των νέων αισθητήρων εικόνας για τις mirrorless της εταιρείας, θα δούμε και τους νέους ISOCELL αισθητήρες για smartphones, με ανάλυση 16 megapixels, μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και καλύτερη αυτόματη εστίαση.
H Samsung φαίνεται να δίνει μεγάλο βάρος στην βελτίωση της ανάλυσης, του οπτικού σταθεροποιητή, του δυναμικού εύρους και της τεχνολογίας ανίχνευσης προσώπων.

Samsung

Samsung

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    και καπως ετσι μπαινει σιγα σιγα η ταφοπλακα στις compact… ηδη εχει ξεκινησει με τις καμερες των Νοκια 1020 και Sony Z1!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!