H Samsung παρουσιάζει τον μεγαλύτερο SSD δίσκο στον κόσμο, στα 30TB


H Samsung παρουσιάζει τον μεγαλύτερο SSD δίσκο στον κόσμο, στα 30TB

Νέο ρεκόρ από τη Samsung όσο αφορά τη χωρητικότητα ενός SSD δίσκου, καθώς ανακοίνωσε τον μεγαλύτερο δίσκο σε χωρητικότητα του είδους.

Ο νέος Serial Attached SCSI (SAS) solid state drive (SSD), με κωδικό όνομα PM1643, μπήκε σε παραγωγή και θα διατίθεται σε όσες επιχειρήσεις χρειάζονται ταχύτητα και υψηλή χωρητικότητα.

Ο PM1643 διαβάζει και γράφει 1.200MB και 1.700MB ανά δευτερόλεπτο, δηλαδή είναι τρεις φορές ποιο γρήγορος από ένα τυπικό 2.5-inch SATA SSD.

Η τιμή του νέου δίσκου δεν ανακοινώθηκε αν και η τιμή του αντίστοιχου στα 15TB είναι στα 11.600 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Samsung Samsung SSD

Πηγή:

Samsung
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!