Νέος τηλεφακός Samyang Reflex f/6.3 300mm ED UMC CS


Νέος τηλεφακός Samyang Reflex f/6.3 300mm ED UMC CS

Μαζί με τον Samyang 16mm, η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε και τον νέο κατοπτρικό τηλεφακό της, Samyang Reflex f/6.3 300mm ED UMC CS, ειδικά για mirrorless μηχανές.

Πρόκειται για ένα φακό 300mm, manual εστίασης, με 9 οπτικά στοιχεία σε 6 γκρουπ, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε ένα ED κρύσταλλο.

Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, σε δύο χρώματα (ασημί και μαύρο), στα 259€, σε mount για Sony E, Fujiifilm X, MFT και Canon M.

Χαρακτηριστικά
Τύπος φακού Prime lens
Μέγιστο μέγεθος Format APS-C / DX
Εστιακό μήκος 300 mm
Mount Canon EF-M, Fujifilm X, Micro Four Thirds, Sony E (NEX)
Σταθεροποιητής Όχι
Διάφραγμα
Μέγιστο διάφραγμα F6.3
Οπτικά
Στοιχεία 9
Γκρουπ 6
Εστίαση
Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0.90 m
Αυτόματη εστίαση Όχι
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 318 γραμμάρια
Διάμετρος 65 mm
Μήκος 74 mm

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Samyang Samyang Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!