Πρόγραμμα εξομοίωσης φωτισμού στούντιο, set.a.light 3D STUDIO


Πρόγραμμα εξομοίωσης φωτισμού στούντιο, set.a.light 3D STUDIO

To set.a.light 3D STUDIO είναι ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εξομοίωσης φωτισμού, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας φωτιστικό setup και να δείτε τα αποτελέσματα που έχει στις φωτογραφίες που θα βγάλετε.

Το πρόγραμμα μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε εκτός από φωτιστικό εξοπλισμό, αντικείμενα και μοντέλα ανθρώπων.  Εντυπωσιακό ότι μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση των φωτιστικών που χρησιμοποιούμε αλλά και να φτιάξουμε τα δικά μας μοντέλα ανθρώπων, ντύνοντας τα με τα ρούχα που θέλουμε, στο χρώμα που θέλουμε.

Το set.a.light 3D STUDIO πωλείται στην τιμή των 120 ευρώ, είναι διαθέσιμο για Windows και για Mac και μπορείτε να το βρείτε εδώ (και σε δοκιμαστική έκδοση των 15 ημερών).

Αν θέλετε να κερδίσετε το set.a.light 3D STUDIO, μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό της ιστοσελίδας Lighting Rumors, μέχρι τις 1 Ιουλίου εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!