Shimoda Action X: Νέες τσάντες για κάμερες ειδικά για φωτογράφους και κινηματογραφιστές της δράσης!

Μέσω KickStarter έρχονται στην αγορά οι νέες φωτογραφικές τσάντες Shimoda Action X.
Οι δημιουργοί των νέων τσαντών λένε ότι οι τσάντες αυτές είναι για φωτογράφους και κινηματογραφιστές της δράσης!
Οι τσάντες Shimoda Action X έχουν σύστημα για ακριβή προσαρμογή στον κορμό του φωτογράφου, ιμάντες που αλλάζουν (υπάρχουν ιμάντες ειδικά για το γυναικείο σώμα) και επεκτάσιμο πάνω μέρος.



Δέχονται laptop 15″, έχουν ειδική θήκη για smartphone στον ιμάντα προσαρμογής στην πλάτη, υποδοχή για τριπόδι και για μπουκάλι νερού.

Η πρόσβαση στον εξοπλισμό γίνεται από το πλάι, ενώ έχουν και ειδικούς ιμάντες για την μεταφορά κράνους.

Φυσικά είναι αδιάβροχες και έχουν και φερμουάρ τεχνολογίας YKK Splashguard, ενώ στο πάτο έχουν έξτρα προστασία.
Οι Shimoda Action X θα είναι διαθέσιμες σε τρία μεγέθη:
- X30
- X50
- X70

Οι τσάντες έχουν την δυνατότητα να πάρουν διαφορετικού τύπου εσωτερικό ανάλογα τον εξοπλισμό του φωτογράφου, DSLR ή mirrorless ή βίντεοκαμερες.

Οι τρεις τσάντες έρχονται και σε έκδοση με ροδάκια.
Οι τσάντες Shimoda Action X έχουν ήδη πετύχει τον στόχο χρηματοδότησης στην πλατφόρμα KickStarter και θα είναι διαθέσιμες σε όσους τις προ-παραγγείλουν, από τον Δεκέμβριο του 2019, με τιμή από 250 δολάρια.