Η Sony παρουσιάζει την νέα έκδοση του φακού της 18-55mm για DSLR


Η Sony παρουσιάζει την νέα έκδοση του φακού της 18-55mm για DSLR

Η Sony προχώρησε στην ανανέωση του φακού της 18-55mm, στην έκδοση DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM II (SAL18552).  Ο νέος φακός αντικαθιστά το προηγούμενο μοντέλο μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του με κύρια αλλαγή την εξέλιξη του αυτόματου συστήματος εστίασης που γίνεται ακόμα πιο αθόρυβο.  Με αυτόν τον τρόπο η λήψη video είναι ακόμα πιο εύκολη.  Παράλληλα η Sony προχώρησε στην βελτίωση των οπτικών στοιχείων για λιγότερες αντανακλάσεις αλλά και στην αναβάθμιση των μηχανικών μερών για πιο άνετη λειτουργία.

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς φακού που βρίσκουμε μέσα σε όλα τα DSLR κιτ της ιαπωνικής εταιρείας θα είναι διαθέσιμη τον Μάιο με τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα 200,00€.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!