Η Sony έρχεται σε συμφωνία με την κατασκευάστρια αισθητήρων Aptina


Η Sony έρχεται σε συμφωνία με την κατασκευάστρια αισθητήρων Aptina

Η Aptina ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Sony, σχετικά με την δυνατότητα χρήσης των πατεντών της κάθε εταιρείας από την άλλη.

Οι πατέντες που πλέον θα μπορούν οι δύο εταιρείες να χρησιμοποιούν από κοινού αφορούν την κατασκευή αισθητήρων εικόνας και αναφέρονται τόσο στην λήψη όσο και στην επεξεργασία δεδομένων για την δημιουργία εικόνων. 

Η Aptina, η οποία όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Bob Gove, έχει μία από τις πιο ισχυρές συλλογές πατεντών στην βιομηχανία κατασκευής αισθητήρων εικόνας, θεωρεί πολύ σημαντική την συμφωνία αυτή και ότι θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξη της σχετικής τεχνολογίας προσφέροντας στους καταναλωτές την δυνατότητα να δημιουργούν ακόμα πιο όμορφες εικόνες.

Πρόκειται σαφέστατα για μία πολύ σημαντική εξέλιξη στον χώρο της εικόνας και ελπίζουμε να οδηγήσει σε ακόμα καλύτερους αισθητήρες για τις φωτογραφικές μας μηχανές.  Πόσο καλύτεροι μπορούν να γίνουν οι αισθητήρες εικόνας;  Μα νομίζουμε μόνο το μέλλον μπορεί να απαντήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Aptina Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!