Συνεργασία Sony και Panasonic για την επόμενη γενιά οπτικών δίσκων με χωρητικότητα 300GB


Συνεργασία Sony και Panasonic για την επόμενη γενιά οπτικών δίσκων με χωρητικότητα 300GB

Με κοινή τους ανακοίνωση Sony και Panasonic γνωστοποίησαν την έναρξη συνεργασίας για να κατασκευάσουν την επόμενη γενιά οπτικών δίσκων με χωρητικότητα 300GB και πάνω.
Ως γνωστόν, πολλοί φωτογράφοι επιλέγουν ακόμα και σήμερα να αποθηκεύουν τα ψηφιακά αρχεία τους σε οπτικούς δίσκους (CD, DVD, Blu-ray), ως ένα είδος ασφάλειας για να μην τα χάσουν. Οι οπτικοί δίσκοι είναι ανθεκτικοί στα στοιχεία του περιβάλλοντος όπως σκόνη και υγρασία και θεωρούνται το πιο ασφαλές μέσο αποθήκευσης.
Τη δεδομένη στιγμή οι δίσκοι Blu-ray μπορούν να αποθηκεύσουν δεδομένα μεγέθους 25GB, αλλά με την αυξανόμενη ανάγκη για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο οι δύο ιαπωνικές εταιρείες σκοπεύουν μέχρι το 2015 να έχουν αναπτύξει ένα νέο οπτικό δίσκο για να λύσουν το πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Panasonic

Πηγή:

photographyblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!