Στις 8 Δεκεμβρίου δημοπρατείται σπάνιος φωτογραφικός εξοπλισμός από την Stan Tamarkin Rare Camera Auctions

Σπάνιος φωτογραφικός εξοπλισμός της Leica, της Nikon και της Zeiss θα δημοπρατηθεί στις 8 Δεκεμβρίου από την Stan Tamarkin Rare Camera Auctions.
Ανάμεσα στα 317 φωτογραφικά αντικείμενα που θα τεθούν στην διάθεση των πλειοδοτών σε όλο τον κόσμο είναι μηχανές πρωτότυπα της Leica, όπως η Leica M4-2 Safari Prototype ή μηχανές που έχουν κάποιο λάθος στην κατασκευή τους, όπως η Leica M4 KE-7A με την λάθος χάραξη “Pictupe” (αντί για Picture), η οποία είναι σε άψογη κατάσταση. Οι δύο προαναφερθείσες μηχανές αναμένεται να “πιάσουν” τα 20.000 με 40.000 δολάρια.
Επίσης ανάμεσα στα σημαντικά κομμάτια της δημοπρασίας βρίσκουμε ένα φακό πρωτότυπο Leica των 600mm f/5 καθώς και φακούς Noctilux των 50mm f/1.2
Ακόμα θα δημοπρατηθούν περίεργα φωτογραφικά κομμάτια όπως το Sabre Gun Stock για Leica μηχανές και το Lens Revolver για Leica μηχανές.
Αν και η πλειοψηφία των φωτογραφικών αντικειμένων είναι της Leica, υπάρχουν και μερικά κομμάτια Nikon και Zeiss που είναι άξια προσοχής όπως το Nikon Reflex Housing και η Zeiss Contax III.
Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα των φωτογραφικών αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν εδώ.