Η Tamrac ανακοίνωσε τη νέα σειρά τσαντών τύπου messenger Apache


Η Tamrac ανακοίνωσε τη νέα σειρά τσαντών τύπου messenger Apache

Όπως είχαμε δει η Tamrac αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει προς το παρόν την λειτουργία της εταιρείας.

Έτσι η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα σειρά τσαντών ώμου, τύπου messenger, Apache. Η σειρά αποτελείται από τις Apache 2, Apache 4 και Apache 6, οι οποίες θα πωλούνται στην τιμή των 60, 80 και 100 λιρών Αγγλίας αντίστοιχα.
Οι τσάντες της σειράς Apache κατασκευάζονται από ανθεκτικό υλικό, ελαφρύ και αδιάβροχο αλλά με μαλακή υφή. Επιπλέον κάθε τσάντα έχει μπροστά θήκη για τοποθέτηση αξεσουάρ και προσωπικών αντικειμένων.

Η Tamrac Apache 2 μπορεί να δεχτεί μία μικρή DSLR μηχανή ή μία mirrorless μηχανή, με φακό εστιακού μήκους 18-55mm και ένα δεύτερο μικρό φακό (πχ 55-200mm), ένα μικρό flash και διάφορα αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα.
Η Tamrac Apache 4 μπορεί να δεχτεί μία DSLR μηχανή με φακό που δεν ξεπερνάει σε μήκος τα 11.5 εκατοστά, 2 με 3 έξτρα φακούς, ένα μικρό flash, ένα tablet 10″ και διάφορα αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα.
Τέλος η Tamrac Apache 6 μπορεί να δεχτεί μία DSLR μηχανή με φακό που δεν ξεπερνάει σε μήκος τα 15 εκατοστά, 2 με 3 έξτρα φακούς, ένα μικρό flash, ένα tablet ή μικρό laptop και διάφορα αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα.

Tamrac Apache

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Tamrac
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!