Tenba Messenger DNA, νέες τσάντες τύπου messenger από την Tenba


Tenba Messenger DNA, νέες τσάντες τύπου messenger από την Tenba

Η αμερικάνικη Tenba ανακοίνωσε τη νέα σειρά τσαντών ώμου, τύπου messenger, Tenba Messenger DNA. Η σειρά αποτελείται από τις DNA 11 και DNA 15. Οι messenger τσάντες της εταιρείας απευθύνονται σε όσους θέλουν μία τσάντα για τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό, η οποία να είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Στη Tenba Messenger DNA 11 μπορείτε να τοποθετήσετε μία mirrorless με 3-5 φακούς ή μία DSLR με 2-3 φακούς και ένα tablet 10″. Επιπλέον έχει θήκες για αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα. Η τσάντα έχει έξτρα αδιάβροχο για να την καλύπτετε σε πολύ βροχή, ενώ είναι εξοπλισμένη με ένα έξτρα ιμάντα, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν κάνετε ποδήλατο ή κυκλοφορείτε με την μηχανή σας, ώστε η τσάντα να παραμένει σταθερά στην πλάτη σας. Ακόμα το εσωτερικό της αφαιρείται τελείως ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως τσάντα γενικής χρήσης. Τέλος έχει ειδική υποδοχή για να την τοποθετείτε πάνω σε τσάντα ταξιδιού.
Η Tenba Messenger DNA 11 ζυγίζει 1.1 κιλό και κοστίζει 130 δολάρια.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Tenba Messenger DNA 15, χωράει μία DSLR (ακόμα και επαγγελματική με grip) με 2-3 φακούς και ένα laptop 15″. Μπορείτε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό της μία DSLR με κουμπωμένο ένα 70-200mm f/2.8 και διάφορα αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα. Και η DNA 15 έχει έξτρα αδιάβροχο για να την καλύπτετε όταν βρέχει πολύ, ενώ είναι εξοπλισμένη με ένα έξτρα ιμάντα, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν κάνετε ποδήλατο ή κυκλοφορείτε με την μηχανή σας, ώστε η τσάντα να παραμένει σταθερά στην πλάτη σας. Το εσωτερικό της αφαιρείται τελείως ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως τσάντα γενικής χρήσης, ενώ έχει ειδική υποδοχή για να την τοποθετείτε πάνω σε τσάντα ταξιδιού.
Η Tenba Messenger DNA 11 ζυγίζει 1.4 κιλό και κοστίζει 160 δολάρια.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Tenba messenger bags

Tenba messenger bags

Tenba messenger bags

Tenba messenger bags

Tenba messenger bags

Tenba messenger bags

Tenba messenger bags

Tenba messenger bags

Tenba messenger bags

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Bags
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!