Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφημιστική φωτογραφία σε ανάλυση, μόλις στα 57.7 δις pixel


Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφημιστική φωτογραφία σε ανάλυση, μόλις στα 57.7 δις pixel

Η αυτοκινητοβιομηχανία Bentley παρουσιάζει τη νέα διαφημιστική φωτογραφία της που έχει τεράστια ανάλυση.

Η φωτογραφία του νέου μοντέλου Bentley Flying Spur W12 S έχει ανάλυση 57.7 δισεκατομμύρια pixels (GigaPixels) και βγήκε στη Μαρίνα του Dubai.

Για τη λήψη της χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία της NASA, μέσω της οποίας καταγράφηκαν 1.825 ξεχωριστά καρέ μέσα σε 48 ώρες, τα οποία ενώθηκαν στην τελική εικόνα. Για τη λήψη η κάμερα τοποθετήθηκε στον Cayan Tower, στα 264 μέτρα από το έδαφος, όπου η θερμοκρασία έφτανε τους 40 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι τα 25 χιλιόμετρα/ώρα.

Βλέποντας την αρχική εικόνα είναι πραγματικά απίστευτο πόσο zoom μπορεί να κάνει κάποιος και να πάρει μία απίστευτης ανάλυσης εικόνα.

bentley

bentley-1

Μπορείτε να δείτε την εικόνα και να zoomάρετε όσο θέλετε εδώ.

H Bentley μας έχει ξαναδώσει τεράστια διαφημιστική φωτογραφία στα 53 Gigapixels.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Bentley comercial photography

Πηγή:

DailyMail
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!