The Terry O’Neill Photography Award, διαγωνισμός φωτογραφίας


The Terry O’Neill Photography Award, διαγωνισμός φωτογραφίας

Για όγδοη χρονιά διοργανώνεται ο διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας The Terry O’Neill Photography Award.
Κάθε φωτογράφος (ο οποίος στις 1 Ιανουαρίου 2013 έκλεισε τα 18) μπορεί να συμμετάσχει με το λιγότερο 3 φωτογραφίες έως το πολύ 10 φωτογραφίες. Ο διαγωνισμός χωρίζεται στις εξής κατηγορίες:
– Ρεπορτάζ
– Μόδα
– Ντοκιμαντέρ
– Τοπίο
– Άγρια ζωή
– Πορτραίτο
– fine art
Οι φωτογραφίες μπορούν να προέρχονται από φιλμ, ψηφιακή μηχανή ή κινητό τηλέφωνο.
Κάθε συμμετοχή πρέπει να συνοδεύεται από ένα κείμενο 100 λέξεων σχετικά με τις φωτογραφίες και τις προθέσεις του φωτογράφου.
Η standard συμμετοχή κοστίζει 25£, ενώ για φοιτητές το κόστος είναι 10£ (οι φοιτητές πρέπει να δώσουν στοιχεία σχετικά με τη σχολή τους).
Ο νικητής θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 3.000£ και οι δύο φιναλίστ τα χρηματικά ποσά των 2.000£ και 1.000£ αντίστοιχα. Επίσης οι φωτογραφίες των νικητών θα δημοσιευτούν στις εκθέσεις του Terry O’Neill στο Λονδίνο και στο περιοδικό Sunday Times.
Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ,τους όρους του διαγωνισμού και αποστολή συμμετοχών πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!