O Tony Northrup απαντάει σε όσους διαφωνούν με την θεωρία του για παραπλάνηση των καταναλωτών από φωτογραφικές εταιρείες


O Tony Northrup απαντάει σε όσους διαφωνούν με την θεωρία του για παραπλάνηση των καταναλωτών από φωτογραφικές εταιρείες

O Tony υποστήριζε ότι οι Sony, Olympus και Panasonic μετατρέπουν το εστιακό μήκος των φακών τους που βρίσκουμε στα mirrorless συστήματα ή στις compact φωτογραφικές μηχανές τους σε όρους 35mm αλλά όχι και το μέγιστο διάφραγμα το οποίο διατηρούν χωρίς να το μετατρέπουν όπως θα έπρεπε, παραπλανώντας έτσι τους καταναλωτές.

Με νέο video επανέρχεται και αντικρούει όσους θεώρησαν λάθος την θεωρία του και άσκησαν έντονη αρνητική κριτική σε όσα έλεγε.
Επιπλέον μας ενημερώνει ότι έκανε λάθος υποστηρίζοντας ότι οι Canon και Nikon δεν παραπλανούν το κοινό με τα στοιχεία που δίνουν για τις μηχανές τους, αφού από μηνύματα που δέχτηκε μετά το video του από πολλούς ανθρώπους και οι Canon και Nikon φαίνεται ότι δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς.

Ποια είναι η γνώμη σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!