Συλλογή με περίπου 600 μηχανές πωλείται στο ebay προς 31.000 ευρώ


Συλλογή με περίπου 600 μηχανές πωλείται στο ebay προς 31.000 ευρώ

Πρόκειται για μηχανές με έτος κατασκευής από το 1880 ως το 1980, ανάμεσα στις οποίες μηχανές των Kodak, Ikonta, Canon, Nikon, Leica, Retina, Voigtlander, Minox, Hit, Polaroid, Revere, Rollei και πολλών ακόμα εταιρειών.

Οι περισσότερες μηχανές μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα, ειδικά όσες είναι πολύ παλιές (οι νεώτερες SLR δεν λειτουργούν).

Η συλλογή βρίσκεται στις Η.Π.Α. ενώ για να την αποκτήσει κάποιος από άλλη χώρα θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον πωλητή.

Αν σας ενδιαφέρει η συλλογή ή θέλετε να φτιάξετε το προσωπικό σας φωτογραφικό μουσείο και έχετε τα περίπου 31.000 ευρώ που χρειάζεται για να την αποκτήσετε επισκεφτείτε την καταχώρηση στο ebay.

vintage-camera-collection-10

vintage-camera-collection

vintage-camera-collection-1

vintage-camera-collection-2

vintage-camera-collection-4

vintage-camera-collection-5

vintage-camera-collection-6

vintage-camera-collection-7

vintage-camera-collection-8

vintage-camera-collection-9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

5 σχόλια

  • #
    1

    Καλημέρα και καλό μήνα. Άσχετα με την τιμή, το θέαμα είναι υπέροχο… θα ήθελα να ήμουν στο δωμάτιο αυτό για μια ημέρα ολόκληρη…

  • #
    1

    Καλημέρα κ. Βήτο. Ούτε και εγώ γνώριζα πως δεν υπήρχε μουσείο φωτογραφίας στην Αθήνα… αλλά συζήτηση να γίνεται…καλή εβδομάδα.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!