Η εφαρμογή VSCO Cam αναβαθμίζεται με εστίαση στο VSCO Grid network


Η εφαρμογή VSCO Cam αναβαθμίζεται με εστίαση στο  VSCO Grid network

Στην έκδοση 3 αναβαθμίστηκε η εφαρμογή VSCO Cam (για iOS), μία από τις πιο δημοφιλής φωτογραφικές εφαρμογές για smartphones.

Με την έκδοση 3 μπορείτε πλέον να κάνετε follow και να παρακολουθείτε την δουλειά και πρόοδο άλλων φωτογράφων στο VSCO Grid network ενώ έχει βελτιωθεί κατά πολύ η διαδικασία για την κοινοποίηση εικόνων στα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον η νέα έκδοση έχει νέο εργαλείο Level&Tint για να σας βοηθήσει να μην έχετε στραβές εικόνες, ενώ στην επεξεργασία εικόνας έχουμε βελτιωμένο εργαλείο για Crop και μεγαλύτερη ακρίβεια στην επιλογή θερμοκρασίας χρώματος στο εργαλείο Temperature Tool. Επίσης υποστηρίζεται πλέον η δυνατότητα Pinch to Zoom.
Όσο αφορά τα Presets του VSCO Cam, εμφανίζονται πλέον και με αλφαβητική σειρά αν θέλουμε. Τέλος έχουν διορθωθεί αρκετά bug και η λειτουργία της εφαρμογής έχει γίνει καλύτερη.

Μόνο για το iPhone 4, εμφανίζεται το αποτέλεσμα κάθε Preset σε εικονίδιο, ενώ η απόκριση του προγράμματος στο iPhone 4S έχει βελτιωθεί αρκετά.

Η εφαρμογή VSCO Cam διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να την βρείτε για iOS εδώ. Η αναβάθμιση για Android λογικά δεν θα αργήσει να έρθει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!