VSCO Film 00, νέο ΔΩΡΕΑΝ πακέτο με presets εξομοίωσης παλιών φιλμ


VSCO Film 00, νέο ΔΩΡΕΑΝ πακέτο με presets εξομοίωσης παλιών φιλμ

Μέχρι σήμερα η εταιρεία είχε στην διάθεση μας διάφορα πακέτα, τα οποία φυσικά μπορούσαμε να αποκτήσουμε στο κόστος των 119 δολαρίων.

Πλέον η VSCO προσφέρει το νέο πακέτο VSCO Film 00, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα να δώσουμε στις εικόνες μας την αίσθηση δύο Kodak films, των Kodak Gold 100 (έγχρωμο/από την συλλογή Film 05) και Kodak Tri-X (ασπρόμαυρο/από την συλλογή Film 06).

Το VSCO Film 00 διατίθεται για το Adobe Lightroom (εκδόσεις 4,5 αλλά και το καινούργιο CC και 6).

Θα βρείτε το VSCO Film 00 εδώ.

VSCO-1

VSCO-2

VSCO-4

VSCO-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

VSCO VSCO Film 00
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!