VSCO: Μεγάλο update της εφαρμογής φέρνει υποστήριξη για gestures


VSCO: Μεγάλο update της εφαρμογής φέρνει υποστήριξη για gestures

H VSCO ανακοίνωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει την ανασχεδιασμένη εφαρμογή της για Android και iOS.

Η νέα εφαρμογή θα αλληλεπιδρά περισσότερο με την κοινότητα της VSCO, ώστε να φέρνει τον φωτογράφο πιο εύκολα σε επαφή με άλλους δημιουργούς. Από την άλλη τα εργαλεία επεξεργασίας των φωτογραφιών θα παραμείνουν τα ίδια, αλλά η εφαρμογή θα γίνει πιο γρήγορη και με καλύτερη λειτουργία.

Επιπλέον το νέο ανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας θα είναι συμβατό με gestures (χειρονομίες). Κινώντας το smartphone προς τα δεξιά θα επιτρέπει την αλληλεπίδραση με την κοινότητα της VSCO, εμφανίζοντας νέα από δημιουργούς που ακολουθεί ο χρήστης και δημιουργίες από τις βάσεις της VSCO. Η κίνηση προς τα αριστερά θα φέρνει τον χρήστη πίσω στο προσωπικό του χώρο, η κίνηση προς τα κάτω θα εμφανίζει την αναζήτηση ενώ η κίνηση προς τα πάνω θα ενεργοποιεί τη κάμερα του smartphone.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής της VSCO για Android και iOS θα είναι διαθέσιμη το επόμενο χρονικό διάστημα.

VSCO

VSCO

VSCO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Software Updates VSCO

Πηγή:

VSCO
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!