Φωτογράφος γάμου κατηγορείται για εξαπάτηση δεκάδων ζευγαριών


Φωτογράφος γάμου κατηγορείται για εξαπάτηση δεκάδων ζευγαριών

Κακοί επαγγελματίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Ο φερόμενος απατεώνας Michael De Rubeis, παρουσίαζε τον εαυτό του ως φωτογράφος γάμου με το όνομα Michael Distasio και σύμφωνα με τη δικαιοσύνη κατηγορείται για εξαπάτηση δεκάδων ζευγαριών.
Σύμφωνα με το CBS New York, ο De Rubeis, έβαλε στην τσέπη του 140.000 δολάρια, χωρίς να παραδώσει ποτέ στα ζευγάρια φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hudson Valley News 12 το κατηγορητήριο απαρτίζεται από 70 συνολικά κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Wedding Photography

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!