Τι περιμένουμε από την Sony μέσα στο 2013;


Τι περιμένουμε από την Sony μέσα στο 2013;

Τι περιμένουμε από την Sony μέσα στο 2013;  Την ερώτηση προσπαθεί να απαντήσει η ιστοσελίδα SonyAlphaRumors.  Καταρχήν η φημολογούμεη SLT με τα πολλά megapixels (αντίστοιχη της Nikon D800) μάλλον δεν θα φανεί στο έτος που διανύουμε.  Από εκεί και πέρα ο προγραμματισμός της Sony φαίνεται να είναι ο εξής:

Φακός 50mm f/1.4 Carl Zeiss.  Ανακοινώθηκε και είναι ήδη διαθέσιμος στην Ευρώπη
Φακός SAL 70-400 F/4-5.6G SSMII.  Ανακοινώθηκε και μπορείτε να τον προ-παραγγείλετε.

Αναμένονται από φακούς:
SAL 400 f/2.8G SSM
SAL 70-200 f/2.8 ZA SSM
SAL 300 f/2.8G

Αναμένονται από μηχανές:
DSLT A88
Full Frame-SLT A95
Full Frame 36-38MP (ίσως από το 2014 και μετά).

Η ιστοσελίδα SonyAlphaRumors αναφέρει ότι τα παραπάνω αποτελούν απλά φήμες και η Sony δεν έχει αποκαλύψει επίσημα τα σχέδια της.  Το γεγονός πάντως είναι ότι λόγω της παγκόσμιας κρίσης ο επανασχεδιασμός της στρατηγικής των φωτογραφικών εταιρειών είναι αρκετά συχνός και τα πράγματα αλλάζουν καθημερινά, με τις προβλέψεις πολλές φορές να πέφτουν στο κενό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon D800 sonyalpharumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!