Ξεγελώντας τους φωτογράφους με γελοίο ντύσιμο και ποζάροντας σαν μοντέλο

Η αγωνία να αποτυπώσεις με τον φακό σου τα πιο σημαντικά πράγματα αλλά και το τι βλέπουμε από τους οίκους μόδας μπορεί να οδηγήσουν σε αστείες καταστάσεις.
Μία ομάδα στο Λονδίνο, αποφάσισε να δει κατά πόσο ένας απλός άνθρωπος που δεν είναι μοντέλο, με γελοία ρούχα (στην κυριολεξία) από φθηνά υλικά (μέχρι και πλαστικά προστασίας για δέματα χρησιμοποιήθηκαν) μπορεί να ξεγελάσει ακόμα και αυτούς που “ασχολούνται” με τη μόδα.
Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ο Max Fosh φόρεσε πολύ φθηνά ρούχα, αγορασμένα από το Primark και με ύφος χιλίων καρδιναλίων περπάτησε στους δρόμους γύρω από τις εκδηλώσεις των οίκων μόδας, τραβώντας πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων, fashion bloggers και περαστικών. Φυσικά δεν την πάτησαν μόνο οι φωτογράφοι καθώς αργότερα ο Max τρύπωσε μέσα σε εκδηλώσεις και πασαρέλες παριστάνοντας κάποιον διάσημο που κανείς δεν ήξερε στην πραγματικότητα αλλά όλοι βλέπανε το star quality πάνω του.