Terry Richardson: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε μοντέλα


Terry Richardson: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε μοντέλα

Με αφορμή το μεγάλο σκάνδαλο παρενοχλήσεων του Harvey Weinstein στο Hollywood, έχουν έρθει στο φως παρόμοιες υποθέσεις και άλλων δημοσίων προσώπων.

Ένα από αυτά είναι ο αμφιλεγόμενος φωτογράφος Terry Richardson, για τον οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε καταγγελίες για το πως συμπεριφέρεται στα μοντέλα του.

O 52χρονος φωτογράφος που έχει φωτογραφίσει πολλούς από τους αστέρες της αμερικανικής Show Buiz, όπως οι Beyoncé, Madonna, Rihanna, Kate Upton, Miley Cyrus αλλά και σημαντικούς ανθρώπους της αμερικανικής πολιτικής σκηνής όπως ο Πρόεδρος Obama φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει σύντομα την αμερικανική δικαιοσύνη.

Αιτία οι κατηγορίες πρώην μοντέλων, όπως η Caron Bernstein, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια φωτογράφισης που έγινε το 2003. Η 47χρονη σήμερα Caron αναφέρει ότι ο φωτογράφος, χωρίς καμία προειδοποίηση, εμφανίστηκε γυμνός και την ανάγκασε σε στοματικό σεξ (ίδια περίπτωση με την καταγγελία της Charlotte Waters το 2014).

H καταγγελία έρχεται μετά την αντίστοιχη πρόσφατη καταγγελία του πρώην μοντέλου Lindsay Jones, η οποία κατήγγειλε τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, ανάλογη συμπεριφορά από τον φωτογράφο, στο στούντιο του, το 2007 ή 2008.

Από τη μεριά του ο φωτογράφος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ήδη του έχει κοστίσει ακριβά καθώς μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι φαίνεται ότι τον έχουν αποκλείσει από μελλοντική συνεργασία μαζί τους. Πρόσφατα είχαμε τη διαρροή email της εταιρείας Conde Nast, η οποία είναι πίσω από περιοδικά όπως τα Vogue, Vanity Fair, Glamour και GQ, στο οποίο αναφέρεται ρητώς ότι θα πρέπει να σταματήσει η συνεργασία με τον εν λόγο φωτογράφο.

Τις παραπάνω υποθέσεις ερευνά η Αστυνομία της Νέας Υόρκης και μένει να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Terry Richardson

Πηγή:

NYDailynews
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!