Δύο αξεσουάρ για φακούς που μάλλον δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

Στην σύγχρονη υπερ-καταναλωτική κοινωνία που ζούμε συνεχώς βγαίνουν νέα προϊόντα που προσπαθούν να κερδίσουν μερικά χρήματα από το πορτοφόλι μας.
Και στον φωτογραφικό χώρο έχουμε την παρουσίαση νέων αξεσουάρ που όμως τελικά μπορεί να μην φτάνουν στα μάτια μας.
Ας δούμε δύο αξεσουάρ για φακούς που μπορεί να μην έχετε ξαναδεί.
band.it
Το band.it είναι ένα δαχτυλίδι από ελαστομερές υλικό που μπαίνει πάνω από τα υπάρχοντα δαχτυλίδια του φακού σου, το δαχτυλίδι εστίασης και το δαχτυλίδι ζουμ, με σκοπό να έχεις καλύτερο πιάσιμο.
Οι δημιουργοί του λένε ότι τα δάχτυλα βουλιάζουν στο λάστιχο, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες και ότι είναι ιδανικό για να βρίσκεις τα δαχτυλίδια του φακού σε χαμηλό φωτισμό.

Επιπλέον βγαίνουν σε διάφορα χρώματα για να κάνεις τον φακό σου να ξεχωρίζει, ενώ προσφέρει και προστασία από χτυπήματα.
Κάθε δαχτυλίδι έχει κόστος περίπου 20-30 δολάρια ανάλογα τον φακό.
Θα τα βρείτε εδώ.
LENSKIRT

To να φωτογραφίσεις κάτι πίσω από γυαλί είναι μία δύσκολη αποστολή, εκτός των άλλων λόγω του ότι το γυαλί αντανακλά οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά του.
Μία λύση είναι το Anti-Reflection Hood με την ονομασία LENSKIRT, το οποίο κόβει τις αντανακλάσεις του γυαλιού στην εικόνα, όπως την αντανάκλαση του φωτογράφου ή άλλων αντικειμένων.
Το LENSKIRT είναι αρκετά φορητό και βγαίνει σε δύο μεγέθη, το κανονικό και το XL.
Η τιμή του είναι 49 και 54 δολάρια αντίστοιχα και θα το βρείτε εδώ.
Πριν φύγετε δείτε
- Music Photography Awards 2023: Οι μεγάλοι νικητές για φέτος αποκαλύπτουν την ομορφιά της μουσικής σε εικόνες!
- H παράνομη χρήση drone θέτει σε κίνδυνο την άγρια ζωή του πλανήτη [βίντεο]
- To εγχειρίδιο της Fujifilm GFX100 II είναι ήδη διαθέσιμο στο Internet!
- Έρχεται το DALL-E 3 και αν θέλεις μπορείς να του απαγορέψεις να μάθει από τις εικόνες σου!
- Η Annie Leibovitz με την Kate Winslet αναδημιουργούν τη φωτογραφία της Lee Miller στην μπανιέρα του Χίτλερ
- Canon: Νέα σελίδα για το επίσημο δίκτυο B2B συνεργατών