Το Instagram από σήμερα καταγράφει και video


Το Instagram από σήμερα καταγράφει και video

Ένα χρόνο και δύο μήνες μετά την εξαγορά της δημοφιλούς φωτογραφικής εφαρμογής από το Facebook, σήμερα ανακοινώθηκε μία σημαντική αναβάθμιση για το Instagram.

Συγκεκριμένα οι χρήστες του, θα μπορούν πλέον να καταγράψουν video των 15 δευτερολέπτων και να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα 13 φίλτρα που έχουν στη διάθεση τους, για να το δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο.  Παράλληλα η λειτουργία Cinema Feature θα τους επιτρέπει να βελτιώσουν το video, αν η λήψη είναι κουνημένη.

Με την νέα λειτουργία , το Instagram γίνεται πλέον άμεσος ανταγωνιστής της εφαρμογής Vine, που ανήκει στο Twitter.

Μένει να δούμε στη νέα μάχη των Facebook και Twitter ποιος θα καταφέρει να πάρει κεφάλι.

Το Instagram μπορείτε να το βρείτε για iOS εδώ και για Android εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!