Τα 10 κορυφαία άρθρα του pttl.gr για τον Φεβρουάριο


Τα 10 κορυφαία άρθρα του pttl.gr για τον Φεβρουάριο

Πέρασε ο Φεβρουάριος και μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Πάσχα και την Άνοιξη.

Στο pttl.gr τον μήνα που μας πέρασε ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός φωτογραφίας με την ανακοίνωση των μεγάλων μας νικητών. Παράλληλα καλύψαμε άμεσα το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, το CP+ 2014 της Ιαπωνίας, κατά το οποίο ανακοινώθηκαν δεκάδες φωτογραφικές μηχανές και προϊόντα.

Ήδη προσπαθούμε να ανασυνταχτούμε και να επιστρέψουμε στους παλαιούς ρυθμούς μας και σας ετοιμάζουμε την παρουσίαση νέων μηχανών αλλά και την συνέχεια των εκπαιδευτικών μας video για το Photoshop (τα οποία λόγω του διαγωνισμού φωτογραφίας και των CES 2014 και CP+ 2014 πήγαν λίγο πίσω).

Τον μήνα Φεβρουάριο διαβάσατε μαζί μας 266 άρθρα και ελάτε να δούμε μαζί τα 10 κορυφαία από άποψη επισκέψεων (βάση Google Analytics):
1. Μηνύσεις για την Nikon στις Η.Π.Α. αναγκάζουν την εταιρεία να δει πιο σοβαρά το πρόβλημα με τις Nikon D600
2. Δείτε τους Έλληνες φωτογράφους που περιλαμβάνονται στη λίστα των προκριθέντων για τα Sony World Photography Awards 2014
3. Μάθε τα 10 πράγματα που κάθε αρχάριος θέλει να ξέρει να κάνει στο Photoshop
4. Δείτε πως οι κινηματογραφιστές έκαναν τα πλάνα τους το 1998
5. Φωτογράφος καταγράφει από ελικόπτερο μοναδικές εικόνες της καταιγίδας Petra
6. Το Facebook προκαλεί την οργή των επαγγελματιών φωτογράφων γάμων
7. Ανακοινώθηκαν οι νικητές του World Press Photo of the Year 2014
8. Panasonic LUMIX DMC-GH4, η πρώτη φωτογραφική μηχανή με video 4K
9. Γυναίκες που «μεταμορφώθηκαν» στο Photoshop απορρίπτουν τις ρετουσαρισμένες εικόνες τους
10. Απόκριες με το κοστούμι-Nikon D3100 που δημιουργεί εικόνες

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας και για τον μήνα Φεβρουάριο για την καθημερινή φωτογραφική σας ενημέρωση αλλά και για την καθημερινή επικοινωνία που έχουμε και μέσω των σελίδων μας στο Facebook, το Twitter και το Google+..

Η ομάδα του pttl.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

pttl.gr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!