Τα 10 κορυφαία άρθρα του pttl.gr για τον Μάρτιο 2014


Τα 10 κορυφαία άρθρα του pttl.gr για τον Μάρτιο 2014

Η καθημερινή σας στήριξη είναι για μας η κινητήριος δύναμη. Ο τρόπος για να στηρίξετε το pttl.gr δεν είναι άλλος από το να μας διαβάζετε, να μας γράφετε την άποψη σας στα άρθρα μας και να επικοινωνείτε μαζί μας για οτιδήποτε φωτογραφικό θέμα σας απασχολεί. :)

Τον Μάρτιο 276 άρθρα σας ενημέρωσαν για τα πιο σημαντικά φωτογραφικά νέα. Στόχος μας δεν είναι μόνο η σωστή ενημέρωση σας αλλά και η άμεση ενημέρωση σας, καθώς στον αιώνα της πληροφορίας η ταχύτητα διάδοσης της είναι πολύ σημαντική.

Ελάτε να δούμε μαζί τα 10 κορυφαία άρθρα από άποψη επισκέψεων (βάση Google Analytics). Για ευνόητους λόγους αφήσαμε από έξω τα άρθρα των κληρώσεων μας, τα οποία είχαν και την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

1. Κατεβάστε μόνο σήμερα και δωρεάν το Cyberlink PhotoDirector 4
2. Δείτε πορτρέτα ανθρώπων ανάλυσης 900 megapixels με απίστευτη λεπτομέρεια
3. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της DxO Mark για την Nikon D4s
4. Ανακοινώθηκε η κινέζικη κάμερα KineMAX 6K
5. Ζευγάρι μένει χωρίς φωτογραφίες γάμου αφού ο φωτογράφος έχασε την κάρτα μνήμης
6. Δείτε τις 90 πόζες που περιέχονται στον νέο οδηγό φωτογράφισης πορτρέτων
7. Κέρδισε μία Nikon D800 στον διαγωνισμό Α/Μ φωτογραφίας της Creative Motion Design
8. Νέος νόμος στην Ουγγαρία κάνει την λήψη φωτογραφιών δρόμου πρακτικά αδύνατη
9. Χαστούκι στην Nikon από τηλεοπτική εκπομπή στην Κίνα εξαιτίας της Nikon D600
10. Δείτε με πόσα megapixels ανάλυση βλέπει το ανθρώπινο μάτι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

pttl.gr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!