Τα 10 κορυφαία άρθρα του pttl.gr για το μήνα Σεπτέμβριο


Τα 10 κορυφαία άρθρα του pttl.gr για το μήνα Σεπτέμβριο

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου πέρασε και στο pttl.gr εγκαινιάσαμε νέες ενότητες.

Από τις πιο σημαντικές, θεωρούμε ότι είναι η ενότητα “Πίσω από τη Φωτογραφία”, μία σειρά συζητήσεων με φωτογράφους σχετικά με τις φωτογραφίες τους, που έχουν διακριθεί σε εγχώριους ή διεθνείς διαγωνισμούς. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη του ταλέντου και της προσπάθειας των φωτογράφων αυτών, αλλά και μία πιο φωτογραφική ματιά στις εικόνες τους. Ξεκινήσαμε την νέα ενότητα συζητώντας με τον Δημήτρη Κοντιζά, σχετικά με τη φωτογραφία του που επιλέχτηκε ανάμεσα στις στις 50 καλύτερες του Διεθνή διαγωνισμού της Red Bull, Illume Image Quest 2013. Για τον μήνα Οκτώβριο έχουμε προγραμματίσει ακόμα μία συζήτηση με ένα νέο και πλέον πολύ γνωστό φωτογράφο (το αντίστοιχο άρθρο τις επόμενες ημέρες).

Τον Σεπτέμβριο είχαμε και το πρώτο συγκριτικό μας άρθρο και μάλιστα ένα συγκριτικό ανάμεσα σε δύο από τα καλύτερα φωτογραφικά smartphones της αγοράς αυτή τη στιγμή. Nokia Lumia 1020 vs Sony Xperia Z1 σε μία μοναδική φωτογραφική μάχη στην οποία προσπαθήσαμε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για το ποιο υπερέχει και σε ποιο τομέα.

Τέλος συντάξαμε ένα άρθρο με τα πιο βασικά και συνηθισμένα λάθη που κάνει ένας αρχάριος φωτογράφος και σας δώσαμε συμβουλές για το πως να τα αποφύγετε.

Ας δούμε όμως μαζί τα 10 κορυφαία άρθρα του pttl.gr, βάση των επισκέψεων σας, για τον Σεπτέμβριο:

1. Τα πιο συνηθισμένα φωτογραφικά λάθη και πως να τα αποφύγετε
2. Nokia Lumia 1020 εναντίον Sony Xperia Z1 σε φωτογραφική μάχη
3. Τα 9 πιο απαραίτητα αξεσουάρ για τη DSLR μηχανή σας
4. Το DxO FilmPack 3 διαθέσιμο δωρεάν για όλους, για μικρό χρονικό διάστημα
5. 15 συμβουλές για τις κάρτες μνήμης. Τι να κάνετε και τι να μην κάνετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο
6. Εκμεταλλευτείτε την DSLR σας. 10 συμβουλές για τη σωστή της χρήση
7. «Μαϊμού» Canon flash κάνει την εμφάνιση του στην αγορά. Τι να προσέχετε;
8. Πίσω από τη φωτογραφία, συνέντευξη με τον Δημήτρη Κοντιζά
9. Samsung NX2000, σύνδεση με το μέλλον (Review)
10. «Η κλεμμένη κραυγή», μία κλεμμένη φωτογραφία και η εκπληκτική ιστορία της

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για τα πολλά σας μηνύματα στήριξης και την καθημερινή επικοινωνία που έχουμε και μέσω των σελίδων μας στο Facebook, το Twitter και το Google+.

Η ομάδα του pttl.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

pttl.gr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!