Δείτε το 2ο επεισόδιο της εκπομπής μας στο YouTube


Δείτε το 2ο επεισόδιο της εκπομπής μας στο YouTube

Την Παρασκευή που μας πέρασε βγήκε στον ιντερνετικό αέρα του YouTube το 2ο επεισόδιο της εκπομπής μας, Angle of View.

Εμείς από το στούντιο και εσείς από το σπίτι, σχολιάσαμε μαζί την φωτογραφική επικαιρότητα!

Μιλήσαμε για την κυριαρχία της Canon, τη νέα Fujifilm X-A5 και τον νέο φακό FUJINON XC15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ, την Olympus Pen E-PL9, τον νέο SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM Art, την κινηματογραφική ταινία Unsane γυρισμένη μόνο με το iPhone, τις φήμες για το νέο Mavic και τον φακό από τη ZEISS στη σειρά Loxia, τη μέγιστη γκάφα του Vanity Fair, ποια θέματα έχει να λύσει η Sony και άλλα πολλά!

Ανακοινώσαμε τον Μεγάλο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε το FeiYu Vimble (προσφορά του egalaxy.gr).

Μαζί μου, ο Βασίλης Δημάκης (επαγγελματίας φωτογράφος και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Φωτογράφων & Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας) και ο ερασιτέχνης φωτογράφος Αλέξανδρος Γιοβάνης. Στην ομάδα παραγωγής ο Στράτος Καπετανάς και ο Γρηγόρης Βασιλειάδης.

Χορηγοί της εκπομπής:
Στάμος Α.Ε. (Yongnuo LED Lights, http://www.stamos.com.gr/)
Ρεπέλλα (https://www.repella.gr/fotografika/)
Manios Cine Tools (https://manioscinetools.gr/)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

pttlgr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!