Fujifilm GFX100: Έρχεται η αναβάθμιση Firmware για να βγάζεις εικόνες με ανάλυση 400 megapixels!

Η ιστοσελίδα φημών FujiRumors πιστεύει ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα διατεθεί ένα νέο Firmware για την κάμερα μεσαίου φορμά των 100 megapixels, Fujifilm GFX100.
To νέο Firmware θα προσθέσει την δυνατότητα λήψης 16 φωτογραφιών και την σύνθεση τους σε μία εικόνα με ανάλυση 400 megapixels, μία λειτουργία που είχε παρουσιάσει η Fujifilm στο φετινό Fujifilm Summit που έγινε στο Λονδίνο, τον Φεβρουάριο.
Η λειτουργία θα βασίζεται στην τεχνολογία Sub-μm order control, η οποία προσφέρει 10 φορές πιο μεγάλο έλεγχο της μετακίνησης του αισθητήρα για χρήση στην λειτουργία Pixel Shift, με την τεχνική μετατόπισης του αισθητήρα με την βοήθεια του συστήματος σταθεροποίησης, όπως γίνεται και σε άλλες κάμερες (για παράδειγμα στην Olympus και την Pentax), για καταγραφή μεγαλύτερης ανάλυσης εικόνων.
Πριν φύγετε δείτε
- Christopher Nolan: Γυρίζει την Οδύσσεια εξ ολοκλήρου με IMAX φιλμ κάμερες!
- Napalm Girl: Το World Press Photo αναστέλλει την αναγνώριση της φωτογραφίας από τον Nick Ut!
- TikTok: Το νέο εργαλείο AI Alive μετατρέπει τις εικόνες σε βίντεο!
- Fujifilm X-Half: Νέο teaser της επερχόμενης “half frame” κάμερας!
- Venus Optics: Ήρθε ο νέος full-frame φακός Laowa 15mm f/4.5 Macro!
- Perseverance: Φωτογράφισε για πρώτη φορά ορατό σέλας στον Άρη!