Βίντεο: Περαστικός σπάει την κάμερα βιντεολήπτη ειδήσεων στο έδαφος με τεράστιο μίσος!

Είναι άλλο να μην θέλεις να σε καταγράψει ένας φωτογράφος ή βιντεολήπτης με την κάμερα του και είναι τελείως διαφορετικό να συμπεριφέρεσαι σαν μανιακός δολοφόνος σε έξαρση.
Στις 1 Μαϊου στις Η.Π.Α., ο φωτογράφος / βιντεολήπτης του καναλιού WQAD News 8, κατέγραφε με την κάμερα του πλάνα από τον δρόμο, στο Rock Island του Ιλλινόις.
Ένας περαστικός τον πλησίασε διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι ήταν μέσα στα πλάνα καθώς εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο.
Η έκρηξη του, την οποία κατέγραψε σε βίντεο ο βιντεολήπτης, δεν θα μπορούσε να προβλεφθεί εύκολα από κάποιον.
Ο περαστικός σήκωσε την κάμερα και την πέταξε με απίστευτη δύναμη στο έδαφος, καταστρέφοντας την.
Στην συνέχεια έτρεξε προς τον βιντεολήπτη, τον οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες για το περιστατικό δεν ακούμπησε (αλήθεια είναι κάτι που δεν θα περιμέναμε).
Φυσικά κλήθηκε η αστυνομία και ο περαστικός πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες καταστροφής περιούσιας, σε μία υπόθεση που θα εκδικαστεί μέσα στον Ιούνιο.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο αντρών αλλά η συμπεριφορά του περαστικού δείχνει άνθρωπο που δεν στέκει και πολύ καλά στα μυαλά του.
