Η ZTE θα παρουσιάσει το πρώτο smartphone στον κόσμο με under-display μπροστινή κάμερα!

Στις 1 Σεπτεμβρίου η ZTE θα ανακοινώσει το πρώτο smartphone στον κόσμο με under-display μπροστινή κάμερα, το ZTE Axon 20 5G!
Μέχρι σήμερα έχουμε δει υλοποιήσεις από διάφορες εταιρείες σχετικά με under-display κάμερες (όπως η Xiaomi και η OPPO), αλλά το ZTE Axon 20 5G της ZTE θα είναι το πρώτο smartphone που βγαίνει στην αγορά με μπροστινή κάμερα που θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.
Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης του smartphone θα έχει στην διάθεση του μία οθόνη που θα καλύπτει εξ ολοκλήρου όλη την μπροστινή πλευρά του.
Η μπροστινή selfie κάμερα θα ενεργοποιείται όταν ο χρήστης θα θέλει να βγάλει φωτογραφία ή βίντεο, με την οθόνη να δίνει πρόσβαση στο φως ώστε να φτάνει στον αισθητήρα της κάμερας.
Μένει να δούμε πως η υλοποίηση της ZTE έχει ξεπεράσει τους φυσικούς περιορισμούς που μπορεί να έχει μία κάμερα που βρίσκεται πίσω από μία οθόνη και πόσο ποιοτικές θα είναι οι εικόνες που θα καταγράφει.