Τα 10 πιο δημοφιλή άρθρα του pttl.gr για τον μήνα Νοέμβριο


Τα 10 πιο δημοφιλή άρθρα του pttl.gr για τον μήνα Νοέμβριο

Πάει και ο Νοέμβρης. Μπροστά μας οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ένα κλίμα που σίγουρα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε.
Στο pttl.gr δεν είμαστε ούτε εκτός εποχής και ούτε εκτός κοινωνίας και νιώθουμε τις πολύ σοβαρές και δυσβάσταχτες αλλαγές που συμβαίνουν. Θεωρούμε όμως ότι πρέπει να μεταδίδουμε θετική ενέργεια και να μην συμμετέχουμε στο γενικό αρνητικό κλίμα.
Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε οι γιορτές να περάσουν με γαλήνη και ηρεμία για όλους τους ανθρώπους και να μας φέρουν όλους πιο κοντά.

Πάμε όμως να δούμε μαζί τα 10 πιο δημοφιλή άρθρα που συγκέντρωσαν την προτίμηση σας για τον μήνα Νοέμβριο (βάση της Google).

1. Σκότωσαν το ελάφι που έγινε διάσημο μέσω της αντιπαράθεσης του με φωτογράφο οι αρχές του Εθνικού πάρκου στις Η.Π.Α.
2. Laser καίει τον αισθητήρα μίας Canon EOS 5D Mark III. Δείτε το video
3. Δείτε τις πρώτες εικόνες της νέας ρετρό Full Frame Nikon DF
4. Τα πιο συνηθισμένα φωτογραφικά λάθη και πως να τα αποφύγετε
5. Φωτογράφος εναντίον ελαφιού, σημειώσατε Χ
6. Εκμεταλλευτείτε την DSLR σας. 10 συμβουλές για τη σωστή της χρήση
7. Τα 9 πιο απαραίτητα αξεσουάρ για τη DSLR μηχανή σας
8. Φωτογράφος αποτυπώνει τις νιφάδες του χιονιού με μοναδικό τρόπο
9. Palette, ειδικό hardware το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο επεξεργασίας φωτογραφιών και όχι μόνο
10. Έλληνας φωτογράφος ανάμεσα στους φιναλίστ του Worldwide Photo Walk 2013

Για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσουμε για την καθημερινή επικοινωνία που έχουμε μέσω των σελίδων μας σε Facebook, Twitter και Google+ και μην ξεχνάτε να μοιράζεστε τα άρθρα μας που σας αρέσουν ώστε η φωτογραφική γνώση να φτάνει σε όλους.

Η ομάδα του pttl.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

pttl.gr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!