Sponsored
Events

Το pttl χαρίζει ένα φίλτρο NiSi αξίας 75 ευρώ

Το pttl χαρίζει ένα φίλτρο NiSi αξίας 75 ευρώ

Και αυτό το δώρο είναι χορηγία της εταιρείας φωτογραφικών Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία αντιπροσωπεύει στην χώρα μας πολλές από τις κορυφαίες φωτογραφικές εταιρείες, όπως η Manfrotto, η Bowens, η Lastolite, η Pocketwizard, η Metz, η National Geographic, η Aputure, η VisibleDust και άλλες (δείτε εδώ).
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους της Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ για την ευγενική τους προσφορά.

Τι κληρώνουμε;

Ο τυχερός του διαγωνισμού θα επιλέξει σε συνεννόηση με την Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ ένα φίλτρο, αξίας μέχρι 75 ευρώ, για τον φακό του.

NiSi

Η κινέζικη εταιρεία NiSi είναι μία σχετικά νέα εταιρεία στον φωτογραφικό χώρο η οποία χρησιμοποιεί για τα φίλτρα της κρύσταλλα από τις AGC Ιαπωνίας και Schott Γερμανίας.
Τα φίλτρα της τηρούν τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών στάνταρτ ROHS. Στα φίλτρα NiSi χρησιμοποιείται περίβλημα αλουμινίου υψηλής ποιότητας με πάχος μόλις 52 χιλ. Διπλής όψης, αντι-ανακλαστικό, πολλαπλής στρώσης, ανθεκτικό σε νερό-λεκέδες-γρατζουνιές, υψηλό επίπεδο παραλληλότητας στην επιφάνεια, κάθε φίλτρο NiSi εξασφαλίζει το ανώτατο επίπεδο διαπερατότητας και εξαιρετικά χαμηλής ανακλαστικότητας.
Η επιφάνεια του πλαισίου των φίλτρων NiSi έχει υποστεί αμμοβολή ακριβείας και ανοδική οξείδωση και παράλληλα αμβλύ φινίρισμα στο εσωτερικό για αντι-ανακλαστικότητα. Με εκλεπτυσμένη ρίκνωση στο χείλος του, το πλαίσιο κάνει εξαιρετικά εύκολη και τη χρήση του φακού και βολική την περιστροφή του. Ένα αυτόματο κλείδωμα βοηθά στην ασφαλή από ζημιά μεταφορά του φακού.
Η NiSi έχει 3 σειρές φίλτρων:
UV Series 【 L37 UV, LR UV, XD-W UV, Colorful DMC UV , MRC UV, MC UV, UV 】
CPL Series【 LR CPL, PRO MC CPL, CPL 】
ND Series 【 ND 1000, ND, Fader ND2-400, GC GRAY 】

Πως συμμετέχω;

Θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο στο τέλος του άρθρου, λέγοντας μας τι είδους φίλτρα φακού χρησιμοποιείτε στους φακούς σας;

Κάθε άτομο μπορεί να δώσει μόνο μία απάντηση στην ερώτηση μας. Παρακαλούμε να περιμένετε περίπου 3 ώρες μέχρι να εγκριθεί το σχόλιο σας. Αν αφήσετε το σχόλιο σας μετά τις 23:59 οποιασδήποτε ημέρας, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί για να εγκριθεί. Επίσης μην ξεχάσετε να βάλετε το σωστό email σας στο ανάλογο πεδίο (δεν δημοσιεύεται και δεν θα χρησιμοποιηθεί από το pttl.gr για κανένα άλλο λόγο πλην της επικοινωνίας με τον τυχερό νικητή).
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ βάλετε τικ στο “Θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω email” (αν το κάνετε θα λαμβάνετε email κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει στο άρθρο).

Μπορώ να αυξήσω τις πιθανότητες μου να κερδίσω;

Εκτός από το σχόλιο για το “τι είδους φίλτρα φακού χρησιμοποιείτε στους φακούς σας”, υπάρχει τρόπος να κερδίσετε 3 έξτρα συμμετοχές. Πως;

Μπορείτε να κάνετε κάτι από τη λίστα παρακάτω (όλα ή όσα θέλετε) και ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ που κάνετε πρέπει να αφήσετε ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ στο τέλος του άρθρου αναφέροντας αυτό που κάνατε. Για παράδειγμα αν κάνετε like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook γράψτε ένα ξεχωριστό σχόλιο που να λέει “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

Οι 3 τρόποι που μπορείτε να πάρετε έξτρα συμμετοχές είναι:

1. Να κάνετε like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη like απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook”.

2. Να κάνετε follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη follow απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

3. Να κάνετε follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+ και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη follow απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: κάθε σχόλιο που εμφανίζεται στο άρθρο παίρνει αυτόματα ένα αύξοντα αριθμό. Αν γράψετε τα παραπάνω σε ένα μόνο σχόλιο και όχι ξεχωριστά για κάθε ενέργεια, τότε θα κερδίσετε μόνο μία έξτρα συμμετοχή.
Επίσης για να πάρετε μέρος στην κλήρωση αρκεί και μόνο το σχόλιο που θα μας λέει “τι είδους φίλτρα φακού χρησιμοποιείτε στους φακούς σας” και δεν χρειάζεται αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι από τα παραπάνω.

Μέχρι πότε μπορώ να πάρω μέρος και πως θα μάθω αν κέρδισα;

Μπορείτε να αφήνετε σχόλια μέχρι τις 13 Μαΐου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 14 Μαΐου και ο νικητής θα ανακοινωθεί με άρθρο στο pttl.gr και στις σελίδες μας στο Facebook, στο Google+ και στο Twitter.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον νικητή, ο οποίος θα ενημερωθεί με email και θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ για να παραλάβει το δώρο του.

Ο χορηγός της κλήρωσης Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ


Για πάνω από σαράντα χρόνια η δραστηριότητα της εταιρείας έχει επικεντρωθεί κυρίως στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Στο διάστημα αυτό οι σημαντικότερες εταιρείες επαγγελματικού εξοπλισμού του φωτογραφικού χώρου, μας εμπιστεύτηκαν την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων τους στη χώρα μας.
Οι ρίζες της εταιρείας μας ξεκινούν από το 1927. Ο Μ. Κοφινάς πατέρας του Ν. Κοφινά υπήρξε ο ιδρυτής της αντιπροσωπεύοντας τις εταιρείες των αδελφών Lumiere, των επινοητών του κινηματογράφου, οι οποίοι κατασκεύαζαν και φωτογραφικές μηχανές. Ο Ν. Κοφινάς συνέχισε στην ίδια δραστηριότητα στον τομέα του photofinishing, της αυτόματης δηλαδή επεξεργασίας (εμφάνιση- εκτύπωση) μετά τη λήψη. Με την πρόσληψη του Χαρ. Αλεξάνδρου o προσανατολισμός της εταιρείας στράφηκε σταδιακά προς τον επαγγελματικό εξοπλισμό στούντιο. Τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές που εν τω μεταξύ επέβαλε η ψηφιακή τεχνολογία στην φωτογραφία, οι περισσότερες από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στράφηκαν προς την παραγωγή προϊόντων για την ευρύτερη φωτογραφική αγορά. Το ίδιο έπραξε και η εταιρεία μας, εισάγοντας προϊόντα ευρύτερης κατανάλωσης. Επιπλέον, η ηλεκτρονική επέβαλε και την ουσιαστική συγχώνευση της φωτογραφίας με το βίντεο. Γ’ αυτό η εταιρία μας επεκτάθηκε εδώ και καιρό στην εμπορία προϊόντων βίντεο, όπως κάθε είδους φωτιστικών (led, ψυχρού φωτισμού φθορισμού, και λαμπτήρων πυρακτώσεως), γερανών, camera stabilizers κλπ.
Παράλληλα με το επαρκές σχεδόν πάντοτε απόθεμα εμπορευμάτων, θεωρήσαμε καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των προϊόντων μας μετά την πώληση. Για τον λόγο αυτό οργανώσαμε το τεχνικό μας τμήμα και έτσι έχουμε στη διάθεση των πελατών μας και τεχνική υποστήριξη. Η επιλογή των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε γίνεται με κριτήριο τη γνώση του αντικειμένου και με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας πιστεύουμε να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην ενημέρωση και στην άμεση επαφή μας με τον καταναλωτή. Επειδή η φόρτωση προϊόντων της ιστοσελίδας μας βρίσκεται σε εξέλιξη επιλέξαμε για την πλήρη ενημέρωση να υπάρχει link με την ιστοσελίδα του κάθε προμηθευτή μας. Η αποστολή των προϊόντων της αρεσκείας σας θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή δια μέσου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καλή τύχη σε όλους! Διαδώστε την φωτογραφική γνώση.

Η ομάδα του pttl.gr

Comments

  1. Κώστας

    Χρησιμοποιώ φίλτρα της Hoya σειράς Pro1Digital Filter π.χ. το ND Χ16 για φακούς της Nikon.

  2. Δημήτρης Ζουρνατσίδης

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  3. Δημήτρης Ζουρνατσίδης

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  4. Δημήτρης Ζουρνατσίδης

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  6. Αλέξης

    Χρησιμοποιώ uv φίλτρα για την προστασία των φακών και ενα nd για long exposures 🙂

  7. Μιχάλης Κρεμμύδας

    Το κύριο ενδιαφέρον μου αφορά τα ND φίλτρα.

  8. Είμαι καινούριος στη φωτογραφία και δεν έχω χρησιμοποιήσει φίλτρα ακόμα, αν κερδίσω θα είναι ευκαιρία…

  9. Γιώργος Ζαγκόγλου

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  10. Γιώργος Ζαγκόγλου

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  11. Γιώργος Ζαγκόγλου

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  12. Γιώργος Μπουζάκης

    έχω κάνει Like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  13. Γιώργος Καρασαββίδης

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  14. Γιώργος Καρασαββίδης

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  15. Γιώργος Καρασαββίδης

    Χρησημοποιώ ND και UV φίλτρα στους φακούς μου.

  16. Θεόδωρος Καρακοζίδης

    UV προς το παρόν ! αλλά θα ήθελα και άλλα φίλτρα.

  17. Λεωνίδας Παπαδόπουλος

    θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα ND Filter της NiSi!

  18. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΚΟΣ

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  19. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΚΟΣ

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  20. Κώστας Κατσομήτρος

    Eχω κάνει like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook.

  21. Κώστας Κατσομήτρος

    έχω κάνει follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  22. Κώστας Κατσομήτρος

    έχω κάνει follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  23. Μάνος Πασγιάννης

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  24. Μάνος Πασγιάννης

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  25. Μάνος Πασγιάννης

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  26. Παναγιώτης

    Δεν χρησιμοποιω καποιο φιλτρο καθως ειμαι ακομα πολυ ερασιτεχνης!

  27. Φίλιππος Φιλίππου

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  28. Φίλιππος Φιλίππου

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  29. Φίλιππος Φιλίππου

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  30. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

    Έχω κάνει like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  31. Κωνσταντίνος Μανώλης

    Προς το παρόν χρησιμοποιώ φίλτρα της Hoya για φακούς της Nikon.

  32. Κωνσταντίνος Μανώλης

    Έχω κάνει like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook.

  33. Κωνσταντίνος Μανώλης

    Έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  34. Κωνσταντίνος Μανώλης

    Έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  35. Γιώργος Αϊβαλής

    Για γενική χρήση έχω UV της Hoya, ενώ για landscape χρησιμοποιώ το CLP Pro της Hoya.
    Ενδιαφέρομαι για ND και GND ή για variable ND, ως εκ τούτου κοιτάζω τα Lee και τα B+W

  36. Πέτρος Αμοιρίδης

    Χρησιμοποιώ φίλτρα της Hoya και κυρίως UV και CPL φίλτρα.

  37. Πέτρος Αμοιρίδης

    Έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  38. Λεωνίδας Παπαδόπουλος

    Έχω κάνει like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook.

  39. Στελιος Χαλκιτης

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  40. Mooij Konstantinos

    Δεν έχω ακόμα κάποιο φίλτρο αλλά θα ήθελα ένα ND

  41. Παρης Κ.

    Δουλευω με διαφορα φιλτρα ( Polariser, Soft, φιλτρα με εφε, ντεγκραντε(gradient).

  42. Βάιος Ν.

    Δεν χρησιμοποιώ ακομα φίλτρο αλλά θα ήθελα ένα ND!!

Comments

Leave a comment